Veckans Track!

Lost - Coldplay ft. Jay-Z

Visitor Counter

Visitor Counter

Albums/Mixtapes of the Month

Youtube clip of the week!

Jimmy Kimmel @ Black Barbershop
tisdag 21 april 2009

Empiristen - Måste tala ut!

Under dagens filosofi lektion kring moral gick vi in i psyket på kleptomaner, brottslingar och liknande.. Nu, min klass består mestadels av Uddevallas allra egna bortskämda skitungar!
De ger sig in i samtalsämnet och vågar påstå att ifall en brottsling blir bestraffad så får det ett inlärt betingat beteende och undviker att repetera sina fel? Är detta rätt? nej, FEL?!
När jag var yngre begick jag ett flertal brott och jag talar för majoriteten av brottslingarna då bestraffning bara leder intill hat mot staten och dess strypkoppel! Det hyllar beteendet, samt blir bestraffningen något man kan tala ut om för sin "bad boy" krets och få status.
Självklart sitter jag i min stol och små ler till smörjan som dessa elever säljer till lärarn. Konstigt nog konsumerar läraren detta, frågan är vem är ignorant? Eleverna eller dess onda cirkel av outbildade lärare? Dessutom finns det inget värre än när individer födda med en silversked i käften försöker relatera och ge sig in i en brottslings psyke!? ARRRGHHH stör mig så jävla mycket, well nu ska jag plugga... 1

Larres kommentar:
Word!
What more can I say?

2 kommentarer:

Sanna sa...

haha bra jobbat dinoo gött att du får ur dej dina agritioner ;)

Dino sa...

hahaha, du var ju trots allt inspirationen bakom detta vackra inlägget ;)