Veckans Track!

Lost - Coldplay ft. Jay-Z

Visitor Counter

Visitor Counter

Albums/Mixtapes of the Month

Youtube clip of the week!

Jimmy Kimmel @ Black Barbershop
måndag 16 mars 2009

Kid Cudi lägger ner sin musikarriär?


Tidigare idag så la Scott Mescudi a.k.a Kid Cudi upp ett nytt inlägg på sin blogg och beskrev hans olika känslor. Dels för att han inte orkar med musiken längre och för att han får en massa skit av sina polare i hans riktiga liv så därför lägger han ner sin karriär innan han ens släppt sitt debutalbum. Om du frågar mig så anser jag detta som en Publicity Stunt. Många artister har sagt: "Det här är mitt sista album" fast det är människor som har CLASSICS. Kid fucking Cudi du har ingen classic. Han är en riktig bitch över det hela och jag ser honom som en riktig bitch. Känslorna han har är bara bitch-ångest som flyter iväg 3 dagar senare. Jävla emo som försöker få lite medlidande.

3 kommentarer:

Good girl sa...

Kid Cudi lät his haters vinna i och med den officiella nedläggningen av sin musikarriär!

Uppmärksamhet är allt han söker i det där "brevet" som förövrigt var felstavat och riktigt ghetto. Om ett tag säger han väl att han gör en comeback för att få mer attention igen. Sen är det bara svagt av honom att ens klaga på all skit runtomkring för om man verkligen vill något så tar man sig dit på ett eller annat sätt... se bara på Kanye West, han offrade "real life" for the fame & flashing lights men inte fan gav han upp! Kid Cudi släpper allt han byggt upp, trots att han kommit en bra bit med fans och allt. Har man gett sig in i leken får man den tåla, men han tror att han kan komma undan vilket inte går nu när han redan är känd.

I helgen var jag på en klubb där hans låt "Day N' Nite" spelades... jag trodde det skulle bli en av många gånger jag dansade till hans musik men neeej, för nu har han droppat bomben.

Larre sa...

Du har så rätt! Kanye lät fame stiga han över huvudet fram tills 808s. Då insåg han: I'm being a real bitch etc.
Cudi söker sig enbart en massa attention med sitt I'm sorry inlägg. Riktigt weak, weeeeeeeeeak!

Good Girl sa...

Hahaha exactly, I'm sorry inlägget var det värsta jag läst. Sjukt bara att Kid Cudi inte låtit Mr. West influerat honom, jag menar... dem uppträdde tillsammans på TRL rätt nyligen och då borde han bett Kanye om råd... eller i alla fall inspirerats av honom till att fortsätta kämpa!

Vi kan leva oss in i Kid's situation lite p.g.a. "brevet" men jag är ändå riktigt jävla besviken på honom. Han förlorade min respet i och med nedläggandet och jag kan inte vara nådig bara för att han gjort bra musik. Haters kommer alltid finnas för alla som uppnår success, men det är fan mer värt att göra det enda rätta - kämpa för sin dröm - och bli crucified än att bli ihågkommen som en potentiell världsartist som backade och blev en tönt eftersom han gav upp.

Det går emot vad Mike Tyson gjorde. Det går emot vad Michel Jackson gjorde. Det går emot vad JAG gör: ger aldrig upp. Kan fortsätta dra exempel men det behövs inte. Det Kid Cudi just gjort är bara så looser-aktigt att jag inte har ord för hur mycket han sjunkit i mina ögon.

Stay up Larre & Dino! Now: PEACE